Зброя має бути на полі бою, а не в заявах політиків чи на складах, — Андрій Осадчук про допомогу Заходу

Зброя має бути на полі бою, а не в заявах політиків чи на складах, — Андрій Осадчук про допомогу Заходу

Україна має надалі працювати з партнерами над збільшенням і пришвидшенням постачання західного озброєння і розширення номенклатури. Будь-які затримки занадто дорого коштують для наших Сил оборони. Так вважає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Нас мають хвилювати не гроші, виділені партнерами на допомогу, а безпосередня номенклатура і абсолютна кількість цієї допомоги. З цим є проблеми. І ми маємо більш жорстко працювати з нашими союзниками, бо якщо вони ухвалили рішення надавати військову допомогу, тоді вона має бути вже на лінії фронту, а не десь лежати на складах чи залишатися в заявах політиків. Адже кожен день їх зволікання нам дуже дорого коштує», — акцентує політик.

Наш наратив незмінний — Україна захищає не тільки себе, а й всю Європу і Західний світ як такий.

«На публічному рівні ми маємо вимагати дати Україні можливість перемогти в цій війні, не стримувати нас там, де ми можемо досягати результату. Кожен підбитий російський танк чи знищена колона техніки знижує необхідність європейських солдат брати участь у війні. Це має бути очевидно», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини