Все залежить від форми і кількості правок, — Роман Костенко спрогнозував розгляд законопроєкту про мобілізацію

Все залежить від форми і кількості правок, — Роман Костенко спрогнозував розгляд законопроєкту про мобілізацію

Законопроєкт про мобілізацію до другого читання може зʼявитись у залі Верховної Ради не раніше кінця березня. Зараз триває розгляд правок у профільному комітеті. Про це повідомив народний депутат «Голосу» секретар парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

«На першу половину березня ми не встигнемо, бо правок справді багато, тому, думаю, на кінець березня будемо ставити на голосування в залі. Однак все буде залежати, як принципово будуть депутати ставити правки та як цей законопроєкт буде вимальовуватись, враховуючи ті обмеження, зокрема і конституційні, які він несе. Ну і чи наберуться голоси на нього», — деталізує народний депутат.

Зі слів Романа Костенка, профільний комітет найближчим часом перейде до розгляду конкретних поправок з таблиці до другого читання.

«Зараз наше завдання провести цей законопроєкт через комітет і зрозуміти, який він буде, які норми залишаться, які — ні. Ми вже блоково його пройшли, далі — підемо по конкретних поправках», — наголосив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини