Україна в центрі уваги світу і важливо поводитись, як дорослий гравець, — Кіра Рудик

Україна в центрі уваги світу і важливо поводитись, як дорослий гравець, — Кіра Рудик

Світ пильно стежить за тим, що відбувається всередині України і ми як держава маємо бути максимально ефективними не тільки у питанні безпеки, а й у внутрішній політиці. На цьому наголошує народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Буде дуже чіткий контроль за тією допомогою, яку ми отримуємо. Просто так давати кошти за те, що ми хоробрі і відстоюємо демократичні цінності — такого вже не буде. Потрібно буде робити зміни. Ці зміни — не новина для нас. Це судова реформа, антикорупційна реформа, реформа правоохоронних органів», — наголошує народна депутатка.

Крім того, наступний рік буде складним і через старт виборчих перегонів в країнах партнерів.

«2024 рік буде складним для нас через вибори і поляризацію політиків та громадськості під час перегонів. Нам буде складно продовжувати отримувати підтримку, протистояти пропаганді, якої буде дуже багато. Тому ми не можемо допустити корупційні скандали.

Це стіл, за яким сидять тільки дорослі гравці і нам пощастило, що ми там також. Але ми не можемо всередині країни діяти так, ніби ніхто нічого не бачить. Весь світ зараз дивитися на нашу країну і важливо це розуміти. Бо місце за цим столом не подароване нам, воно виборне кровʼю наших захисників і захисниць», — підкреслює лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини