У Львові створили місцевий осередок партії «Голос»

У Львові створили місцевий осередок партії «Голос»

9 лютого у Львові відбулися перші збори Львівської міської організації партії «Голос», яка працюватиме над проблемами та викликами розвитку міста.

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук під чаc скайп-включення закликав учасників зборів об’єднуватися заради великих цілей: «Зараз саме той час, коли треба зціпити зуби і йти вперед. Наше завдання – триматися купи, робити свою роботу добре, чітко знати своє бачення, цінності і куди ми йдемо. Я би хотів, щоб нас ставало більше, аби ми впевнено йшли вперед».

4.jpeg

Ярослав Рущишин, народний депутат та лідер міської організації «Голосу», представив стратегію розвитку міста, на найближчі 5 років у сферах гуманітарної та соціальної політики, управління містом та розвитку його інфраструктури, економіки і житлово-комунального господарства: «Львів – місто гідних людей, де кожен має можливість себе реалізувати, і яке є магнітом для талановитих людей з України та всього світу. Саме ці люди можуть перетворити Львів на місто високої доданої вартості. На відміну від багатьох політичних сил, ми вже можемо запропонувати нову стратегію розвитку Львова».

Кіра Рудик, народна депутатка фракції «Голосу», розповіла про досвід розвитку київського міського осередку «Голосу» і порадила не розпорошуватися на різні проблеми, а концентруватися на окремих напрямках, які особливо актуальні і «болять» містянам: «Шукайте та залучайте найкращих експертів і лідерів думок, з якими будете реалізовувати проекти. Формуйте спільноти та кола друзів».

На зборах обговорили процес підготовки «Голосу» до місцевих виборів та обрали Раду ЛМО партії, яка управлятиме організацією і працюватиме над стратегією розвитку міста, а також готуватиме партію до місцевих виборчих перегонів.

2.jpeg

До Ради Львівської міської організації увійшли:

Ярослав Рущишин, народний депутат фракції «Голосу» (колишній підприємець, співзасновник LvBS та мистецького об'єднання "Дзиґа")

Настя Карп'як, громадська активістка (представниця ГО у міській комісії з безпеки дорожнього руху)

Роман Грибовський, керівник освітнього департаменту в Інституті міжнародної академічної та наукової

Марко Климовський, студент історичного факультету Українcького католицького університету (співзасновник ініціативи «НА_Весь_Голос»)

Матвій Дух, керівник відділу рекрутингу абітурієнтів Українського католицького університету

Андрій Дячишин, підприємець, член КПЛ

Марта Романяк, кандидатка у народні депутати, очолювала Управління ІТ у ЛМР

Тарас Миляник, підприємець, громадський активіст

Андрій Курочка, громадський активіст, керівник відділу розвитку Українського католицького університету

Прес-служба Львівської міської організації партії «Голос»

Підписуйся на нашi

ще новини