Для перемоги у війні потрібна підтримка, тож слід зосередити сили на роботі на міжнародній арені, — Кіра Рудик

Для перемоги у війні потрібна підтримка, тож слід зосередити сили на роботі на міжнародній арені, — Кіра Рудик

Без допомоги партнерів Україна не зможе перемогти росію, адже війна перейшла у фазу «марафону». Тому всі, хто можуть працювати на міжнародній арені, мають бути долучені до цієї роботи. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Плану Б не може бути, наша мета — перемогти у війні і зробити все, щоб росія не напала на нас ще раз. Звичайно, самі ми цього зробити не зможемо: потрібна підтримка. Вона зараз справді зменшується і тому всі, хто може працювати з партнерами на міжнародній арені, повинні докладати всіх можливих зусиль, щоб ця підтримка була», — підкреслює народна депутатка.

При цьому самі українці не можуть дозволити собі сумніви, втому чи зневіру. Ми маємо демонструвати впевненість у тому, що здатні здолати ворога за наявності необхідних ресурсів.

«Це не спринт, це марафон. І від того, скільки нам вдасться витримати, залежить його успіх. Ми розуміємо, що це надовго і потрібно акуратно розпоряджатися тими ресурсами, які в нас є. Це не тільки про гроші, сили і ресурси, а й про емоції. Але це має спонукати нас працювати ще інтенсивніше. Нам потрібно бути тими, хто випромінює впевненість, що ми можемо це зробити. Якщо зараз не буде цієї впевненості від нас, то її не буде ні від кого», — констатує лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини