Чим більше в України буде союзників у світі, тим важче росії буде просувати невигідні нам умови, — Кіра Рудик

Чим більше в України буде союзників у світі, тим важче росії буде просувати невигідні нам умови, — Кіра Рудик

Україна і партнери свідомі того, що ані після зустрічі Великої Сімки, ані після Глобального Саміту миру війна не закінчиться. Але ми маємо продовжувати роботу на усіх майданчиках і доносити світу правду про російську агресію і мету путіна. На цьому наголошує народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик у колонці для Української правди.

«Очевидно, що за підсумками Саміту миру буде сформовано якийсь документ, який передадуть москві. Очевидно, що кремль на нього не погодиться і пропонуватиме свій варіант, на який не погодимось уже ми. Однак чим більше в України буде союзників у світі, тим важче росії буде просувати невигідні нам умови», — зауважує політикиня.

Завдання України — встановити діалог там, де росія все ще зберігає вплив.

«Ніхто не очікує, що одразу по завершенню Саміту, росія виведе свої війська, заплатить репарації і відмовиться від зазіхань стосовно України. Але якщо нам вдається встановити діалог там, де росія вливає шалені гроші в пропаганду і посилення впливу, якщо вдається донести свою думку до найрізноманітніших політиків — це вже буде результат.

Усе це — ті маленькі кроки, які наближають нашу перемогу. Однак її наближення потребує зусиль кожного. Якщо подивитись на обʼєм роботи, який стоїть перед нами, то зрозуміло, що навіть коли кожен дипломат, політик, громадський діяч чи звичайний українець за кордоном долучиться до неї, все одно зусиль бракуватиме. Це надзвичайно широке поле, але воно потребує охоплення. Ми вже знаємо, що де не чути голосу українців, там верещать росіяни. Тож наш голос має бути усюди», — підкреслює лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини