Європейська родина має ставати більшою, — Кіра Рудик на зустрічі з групою європарламентарів Renew Europe

Європейська родина має ставати більшою, — Кіра Рудик на зустрічі з групою європарламентарів Renew Europe

Європейський Союз майбутнього — розширення європейської сімʼї і відродження демократичних цінностей без небезпечних пропозицій популістів та екстремістів. Про це йдеться в Декларації, ухваленій групою Renew Europe у Європейському парламенті. Документ привітала і лідерка партії «Голос», народна депутатка і віце-президентка ALDE Кіра Рудик, яка зустрічалась з групою Renew Europe у Брюсселі.

«Європа, як і Україна, зіткнулась з небаченим для повоєнного світу викликом — повномасштабною війною в центрі континенту. Ефективна європейська демократія, верховенство права та посилення Європи як геополітичної сили має стати відповіддю на загрози у майбутньому. А українці вітають прагнення європейської родини ставати більшою», — підкреслила українська парламентарка.

Renew Europe — це ліберальна проєвропейська група у Європарламенті і є парламентським представництвом Альянсу лібералів і демократів Європи (ALDE), віце-президенткою якого є Кіра Рудик.

У Renew Europe переконані, що останні події доводять необхідність більшої, а не меншої Європи. І ухвалена Декларація має на меті перетворити Європу на потужну геополітичну силу, завершити єдиний ринок, прискорити зелений порядок денний і створити дорожню карту до європейського суверенітету та відродження демократичної системи з верховенством права.

Підписуйся на нашi

ще новини