Якщо отримаємо далекобійні ракети, ми ще більше збільшимо снарядний голод рф, — Роман Костенко

Якщо отримаємо далекобійні ракети, ми ще більше збільшимо снарядний голод рф, — Роман Костенко

Щоб посилити снарядний голод у ворога, Україні потрібні далекобійні ракети. HIMARS вже показали результат, але потрібна більша дальність ураження. На цьому наполягає народний депутат «Голосу», який зараз боронить Південь, Роман Костенко.

«Вперше ми відчули, що в росіян снарядний голод, коли прийшли HIMARS на південному і східному напрямках. Це було влітку, тоді були знищені всі склади ворога на відстані до 80 км. Це справді було дуже відчутно. І якщо зараз ми отримаємо ті далекобійні ракети, які нам обіцяють партнери, ми цей снарядний голод росіяни тільки посилимо», — пояснює народний депутат.

За словами Романа Костенка, поки ще росіяни мають можливість вести війну, в них ще є снаряди.

«Звичайно, цих снарядів у ворога є не в такій кількості, як перші дні повномасштабного вторгнення. Однак наша розвідка повідомляє, що російські дипломати зараз шукають місця, де можна взяти ці боєприпаси. У Китаю та Індії є великі запаси і рф намагається там знайти цю зброю. Ми маємо розуміти: у війні з рф для України багато зброї не буває. Зараз в нас комплектуються бригади і корпуси резерву і всіх їх треба озброїти», — підкреслив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини