Всі зусилля рф дають їм абсолютно протилежний результат, — Андрій Осадчук про масовані ракетні атаки

Всі зусилля рф дають їм абсолютно протилежний результат, — Андрій Осадчук про масовані ракетні атаки

Не маючи ніяких успіхів на полі бою, російські генерали продовжують тероризувати ракетами мирні українські міста. Їм це потрібно, щоб показати хоч якийсь результат своєму керівництву і глибинному народу, та спробувати переконати Захід не постачати Україні новітнього озброєння, яке нібито не має сенсу проти «аналоговнєту» московської зброї. Але результат — повністю протилежний. Таку думку висловив заступник голови партії «Голос», народний депутат Андрій Осадчук.

«російські генерали хочуть показувати хоча би якийсь результат своєму керівництву, а рф — свою спроможність Заходу, щоб доводити, що поставки озброєння Україні не мають сенсу. Але як завжди, вже протягом останніх 15 місяців, ці зусилля рф, як і всі попередні рішення і ініціативи протягом великої війни постійно дають їм абсолютно протилежний результат. Що першочергово свідчить про інтелектуальний рівень тих, хто стоїть за численними воєнними злочинами в Україні», — наголошує народний депутат.

При цьому, на думку Андрія Осадчука, путін чудово володіє інформацією про реальний стан справ на фронті і втрати російського війська. І так само розуміє, що ніяких реальних «перемог» росії у війні немає.

«Вся ця війна побудована на комплексах неповноцінності і російської федерації, і її «лідерів». Вони постійно намагаються самі собі щось довести незважаючи на очевидний колапс всіх рішень, дій і ідей. Звичайно, вони страшенно бояться успіху ЗСУ на фронті і їм треба хоча би якісь «перемоги». Я тільки можу здогадуватись, які істерики влаштовує кремлівський карлик своїм генералам. Бо він, безумовно, володіє інформацією про перебіг бойових дій, про втрати рф і масовані ракетні атаки по українських містах, які з одного боку адресовані для привернення його уваги, з іншого — не приносять жодного практичного результату, що якось би вплинув на перебіг бойових дій», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини