Слід пришвидшити зусилля для підтримки України, допоки  в Європі не розпочались передвиборчі перегони, — Кіра Рудик

Слід пришвидшити зусилля для підтримки України, допоки в Європі не розпочались передвиборчі перегони, — Кіра Рудик

Україні слід зосередити роботу над пришвидшенням отримання допомоги від партнерів, поки в їх країнах не почались передвиборчі кампанії. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Ми не можемо послабляти нашої роботи з інформаційного і дипломатичного тиску зі свого боку на партнерів. Тому що з кожним днем в людей на Заході зʼявляється все більше інших проблем та напрямків діяльності, де необхідні їхні зусилля. ЄС та інші наші союзники вже готуються до виборів наступного року», — акцентує народна депутатка.

За словами Кіри Рудик, передвиборчі перегони будуть не дуже сприятливим часом для того, щоб Україна отримувала більше допомоги.

«Цей час для нас, українців, буде дуже несприятливим, тому що під час виборів навіть ті, хто не займає вкрай негативної позиції щодо України, все одно висловлюють дуже радикальні думки. І тому все, що ми маємо робити, всю допомогу, яку ми маємо отримати, ми маємо добитись якомога швидше і до моменту, коли партнери зайдуть в передвиборчу кампанію», — наголошує лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини