Наші союзники остаточно зрозуміли, що з путіним немає про що говорити, — Андрій Осадчук

Наші союзники остаточно зрозуміли, що з путіним немає про що говорити, — Андрій Осадчук

Рішення надати Україні важке озброєння і танки — радше результат того, що партнери остаточно усвідомили: жодного діалогу чи переговорів з рф вже не може бути. Все має бути вирішено на полі бою Перемогою України. В цьому є величезна і основоположна заслуга саме українців і ЗСУ. Так вважає заступник голови партії «Голос», народний депутат Андрій Осадчук.

«Більшу половину минулого року західні лідери думали, що так чи інакше з кремлем хоч якось можна домовитись. Але все, що робить путін, все що робить московська влада — поза межами будь-якого здорового ґлузду. І мені видається, що до кінця 2022 року наші західні союзники дійшли до консенсусу, що далі немає жодного сенсу робити спроби діалогів з повністю очманілими людьми», — коментує народний депутат.

Зараз же цивілізований світ розуміє, що миру можна досягти тільки перемогою України.

«Це величезний здобуток України, українського народу і ЗСУ, бо без нас такого усвідомлення би не було. Нині лідери Великої Сімки, НАТО та інші наші союзники свідомі, що нема про що розмовляти з агресором. Крапка. Єдиний шлях до миру в Європі і світі — це перемога України», — наголошує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини