Конгрес ALDE підтримав усі резолюції на підтримку України у нашому протистоянні російській агресії, — Кіра Рудик

Конгрес ALDE підтримав усі резолюції на підтримку України у нашому протистоянні російській агресії, — Кіра Рудик

Конгрес Альянсу лібералів і демократів за Європу у Стокгольмі підтримав усі резолюції на підтримку України у нашому протистоянні російській агресії. А резолюція про підтримку впровадження цивільних партнерств — зірвали овації. Про це повідомила народна депутатка України, лідерка партії «Голос», віцепрезидентка ALDE Кіра Рудик.

«Таке потужне схвалення родиною Альянсу лібералів і демократів ініціативи свідчить про те, наскільки цивільні партнерства важливі для ліберально-демократичної родини. Тепер сподіваємось, що підтримка ALDE сприятиме просуванню цього законопроєкту і у Верховній Раді України», — розповіла лідерка «Голосу».

Це перша міжнародна заява такого рівня з закликом ухвалити законопроєкт про цивільні партнерства, але точно не остання, — наголосила співавторка №9103 народна депутатка, заступниця голови партії «Голос» Інна Совсун.

«Успіх резолюції про партнерства — ще одне свідчення, що це питання надзвичайно важливе для наших європейських партнерів. Вони знають про проєкт закону №9103 і будуть всіляко підтримувати його ухвалення», — зауважила народна депутатка

Конгрес ALDE проходив у Швеції і забрав понад 900 учасників. Це представники з понад 60 партій національного рівня всієї Європи.

Підписуйся на нашi

ще новини