Ключове завдання зараз — правильний вибір напрямку головного удару для отримання переваги, — Сергій Рахманін

Ключове завдання зараз — правильний вибір напрямку головного удару для отримання переваги, — Сергій Рахманін

Оскільки зараз і Сили оборони України, і війська агресора мають схожі проблеми з формуваннями нових зʼєднань, наявністю необхідних для наступу боєприпасів, ключова перевага буде за тим, хто впорається швидше і правильно обере напрямок для удару. Так вважає народний депутат «Голосу» Сергій Рахманін.

«Часу обмаль і обидві сторони мають зараз схожі проблеми, пов’язані із необхідністю формування нових з'єднань, із поповненням боєприпасів, із вишкілом особового складу. І тут питання в тому, хто швидше впорається з цим завданням. Для нас це завдання ще складніше, тому що ми отримуємо західні зразки зброї, по-перше, дуже різні, по-друге, достатньо складні. Так от: хто перший швидше сформує кулак ресурсу, який необхідний для наступу, хто краще обере напрямок головного удару, той насправді і матиме перевагу», — пояснює народний депутат.

Однак у ворога є проблеми з тим, щоб накопичити достатньо сил і засобів та завдати Україні поразки стратегічного рівня.

«росіянам потрібна стратегічна перемога. З іншого боку, російські тверезі експерти кажуть, що з огляду на сучасний стан і військово-промислового комплексу Росії, і російської армії, технічного оснащення, їм дуже важко буде завдати Україні стратегічну поразку», — підкреслює представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини