«Голос»: За два роки ми стали сильнішими, але попереду дуже багато роботи

«Голос»: За два роки ми стали сильнішими, але попереду дуже багато роботи

Сьогодні нашій партії 2 роки.

Коли 16 травня 2019 року оголосили про створення «Голосу», були лише свідоцтво про реєстрацію партії, 15 сторінок Статуту, кілька однодумців та велика мрія засновника. За ці два роки ми разом із тисячами партійців та прихильників пройшли складний шлях, на якому були перемоги та невдачі, але зараз «Голос» – політична сила, представлена в 23 регіонах країни.

Ми різні і наш шлях становлення непростий, але ми знаємо, що станемо сильнішими, бо переживемо виклики росту, притаманні кожній людині і кожній інституції. Ми знаємо, що неможливо стати особистістю, не діставши безцінного досвіду успіхів та помилок. Ми свідомі цього і готові вчитися. Заради того, щоб наші знання, досвід, професіоналізм працювали на користь Україні.

Існування політичних партій має єдину мету – впливати на політику держави відповідно до цінностей, ідеології, програми. І наша команда прагне довести, що ми – партія реальних результатів в інтересах українців.

Зараз, через два роки, ми на шляху до реалізації цієї мети. «Голос» – велика організація, що має політичний вплив на всіх рівнях життя суспільства: національному, регіональному, місцевому. Ми пройшли парламентські вибори, отримали тисячі голосів на місцевих виборах-2020, розбудовуємо нові осередки на Заході та Сході, на Півдні та Півночі, в Центрі та у Києві. У партії – більше 350 депутатів всіх рівнів і вони прагнуть виконувати нашу програму на місцях. Наша команда постійно поповнюється професіоналами, які забезпечують розвиток партії.

Наша мета на наступні роки? Збільшувати вплив. Щоб притомні професійні люди, орієнтовані на результат, люди, які поділяють ліберальні західні цінності, прагнуть бачити Україну на євроатлантичному шляху, збільшували свій вплив.

Що робити далі? Не зупинятися, рухатися вперед, працювати та перемагати на наступних виборах.

Для чого? Щоб наш Голос став визначальним у ключових сферах суспільного та державного життя України, бо ми маємо здійснити зміни, які гарантуватимуть безпеку, забезпечать стабільність та розвиток для нашої країни.

З днем народження, Голосе! Попереду багато роботи!

Підписуйся на нашi

ще новини