Для швидшої перемоги маємо доносити Заходу свою збройну «математику», — Роман Костенко

Для швидшої перемоги маємо доносити Заходу свою збройну «математику», — Роман Костенко

Ворог все ще має достатньо ресурсів для того, щоб повномасштабна війна затягнулася надовго. Тому Україна зараз має активно працювати з партнерами і домогтись надання нам такої кількості техніки і боєприпасів, щоб мати перевагу перед рф. Так вважає народний депутат «Голосу», який боронить Південь, Роман Костенко.

«За рахунок накопичення росією великої кількості техніки, війна може затягнутись на довше, ніж ми очікуємо. Останнім часом ми бачимо, що нам іде велика кількість зброї, так вона недостатня, хоча скоро в Україні буде найбільша концентрація зброї в Європі. Але мусимо памʼятати, що в росії все ще є значні ресурси. Коли ми будем проводити контрнаступ, бажано, щоб в нас була перевага і в техніці, і в живій силі», — пояснює народний депутат.

Також, за словами Романа Костенка, важливо працювати з партнерами так, щоб Захід показував, що готовий підтримувати озброєнням Україну стільки, скільки необхідно для нашої перемоги.

«На даному етапі ми маємо серйозніше працювати з нашими партнерами і розповідати саме про цю математику: співвідношення сил. Бо для того, щоб ми звільнили свої території, нам потрібно більше зброї і менше заяв, що ми ніколи чогось не отримаємо. Зараз навпаки слід показувати росії, що Захід готовий передати все, що можна і показати, що демократична країна, яка бʼється за свою свободу, буде мати для цього всі ресурси», — наголошує представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини