Подільсько-Воскресенський запрацює, але не на повну, а міст Метро закриють на ремонт, — Зоя Ярош

Подільсько-Воскресенський запрацює, але не на повну, а міст Метро закриють на ремонт, — Зоя Ярош

Запуск автомобільного руху на Подільському-Воскресенському мосту справді буде, але це не означає, що повністю працюватимуть усі зʼїзди і виїзди. Про це повідомила депутатка Київради від фракції «Голос» Зоя Ярош.

«Очільник міста обіцяв, що влітку буде запущено повною мірою Подільського-Воскресенський мостовий перехід. Але це означає тільки сам мостовий перехід, а не всі зʼїзди і виїзди, які заплановані для того, щоб це було насправді зручно для містян і щоб розвантажити транспортний потік у місті», — пояснила депутатка Київради.

Також цьогоріч на ремонт закриють міст Метро. Це заплановане відновлення, яке було відкладено через початок повномасштабної війни.

«Ремонт мосту Метро заплановано в цьому році, кошти до бюджету закладені. Це повʼязано з тим, що він давно потребує ремонту. Відповідні експертизи проводились ще до початку повномасштабного вторгнення, але плани були відкладені. Це не буде повноцінний ремонт, як нам рахували до вторгнення, це буде ремонт, який укріпить міст, щоб можна було ним безпечно користуватись», — підкреслила представниця «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини