Це тактична перемога, стратегічна — попереду, — Кіра Рудик про пакет допомоги від США

Це тактична перемога, стратегічна — попереду, — Кіра Рудик про пакет допомоги від США

Виділення США збройної допомоги — це тактична перемога України на міжнародній арені, стратегічна буде, коли така допомога буде регулярною і швидкою від кожного партнера. На цьому наголошує народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Ми говоримо партнерам, що зараз це тактична перемога, а стратегічна перемога попереду. Вона буде тоді, коли у нас не буде сумнівів, що кожна країна-партнер швидко і ефективно затвердить нам пакети допомоги», — пояснює народна депутатка.

Є великі ризики, що далі, безпосередньо до президентських виборів у США нових пакетів може і не бути. Тож потрібно посилити роботу з іншими партнерами України.

«Виглядає так, що до виборів президента США буде надзвичайно складно провести ще один пакет допомоги. А нам треба думати про те, як ми проживемо 2024 рік, як ми будемо жити у 2025 році і головне — чим будуть воювати наші військові. І це величезна стратегічна задача, яку ми повинні виконувати як всередині країни, збільшуючи свої можливості з озброєння, так і в роботі з нашими міжнародними партнерами», — підсумовує лідерка «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини