Ми маємо не боятись ймовірного наступу росіян, а бути готові відбиватися сучасними силами і засобами, — Роман Костенко

Ми маємо не боятись ймовірного наступу росіян, а бути готові відбиватися сучасними силами і засобами, — Роман Костенко

Цілком очевидно, що після «виборів» путін спрямує сили на нові наступи, адже від своїх цілей російський диктатор не відмовився. Але цього не слід боятися, а готуватися. Бо кількість особового складу ворога потрібно нівелювати сучасною зброєю. На цьому наголошує народний депутат «Голосу», секретар Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

«Для того, щоб здійснити наступи, росіянам потрібно провести додаткову мобілізацію і підготувати сили і засоби, створити або доукомплектувати нові угруповання, якими би вони могли працювати. Але те, що росія може це зробити і політика путіна буде спрямована на новий наступ — не виключено. Він готовий далі продовжувати війну і найближчі цілі для нього, на мою думку, вийти на кордони Донецької і Луганської областей, а також Харківщина і Південь України: Одеса, Миколаїв, частина Херсонщини. Це його програма-мінімум», — припускає народний депутат.

Українцям слід готуватись до можливих нових наступальних дій і робити все кожен на своєму місці, щоб мати високотехнологічну зброю та навчених мотивованих людей.

«Ми маємо не боятись ймовірного наступу росіян, а готуватись сучасними силами і засобами дати відсіч. У сучасній війні, коли ти маєш достатню кількість дронів, авіації, гарну розвідку, сучасні засоби, важливо щей мати професійних мотивованих людей.

В цій війні основне для нас: президент має виконувати свої функції (це оборона і міжнародна діяльність) і разом з міністром оборони робити все, щоб нас забезпечити зброєю в достатній кількості та навченим мотивованим особовим складом, а головком має правильно застосовувати ці сили засоби», — підкреслює народний депутат.

Підписуйся на нашi

ще новини