Наші реальні потреби для оборони набагато більші, ніж пакет від США, — Андрій Осадчук

Наші реальні потреби для оборони набагато більші, ніж пакет від США, — Андрій Осадчук

Рішення США виділити допомогу Україні — надзвичайно важливе, зокрема і тому, що в документах, проголосованих палатою представників, чітко зазначено, що Україні слід надати все необхідне для перемоги. Однак того, що планує надати нам Вашингтон, нині недостатньо для всіх потреб війська. Так вважає народний депутат «Голосу» Андрій Осадчук.

«Абсолютні цифри прямої допомоги Україні є значно менші, ніж багато разів озвучені у 61 млрд, хоча ми безумовно вдячні за це. Але цього, на мою думку, критично мало. Тому що наші реальні потреби для того, щоб далі стримувати величезну російську машину — набагато більші. Не кажучи вже про потреби наступу. При цьому варто зауважити, що цих законах вперше прописано, що Україні слід надати усе, щоб забезпечити перемогу», — пояснює народний депутат.

Подальша допомога буде залежати як від політичної ситуації у США, так і від України.

«Від американських політиків і процесів у США буде залежати дуже багато, але ще більше буде залежати від України. Зокрема, величезним фактором для Конгресу було і те, що за ці 5 місяців фронт не впав і ЗСУ здатні протистояти величезній російській машині на мінімальній допомозі», — підкреслює народний депутат.

Підписуйся на нашi

ще новини