Конкретні запити для кожного партнера і запрошення західних політиків до України, — Кіра Рудик про роботу з союзниками

Конкретні запити для кожного партнера і запрошення західних політиків до України, — Кіра Рудик про роботу з союзниками

Україні слід посилити роботу на всіх рівнях із західними партнерами, особливо у період виборчих кампаній. І тут потрібні зусилля кожного: від політиків і дипломатів до тих українців, які зараз за кордоном. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«В роботі з нашими партнерами, зокрема представниками ліберальних сил, наші меседжі орієнтовані на конкретну країну. Тобто, коли ми говоримо зі Швецією, ми не кажемо загалом про збільшення підтримки, а саме про конкретну поставку літаків Gripen. Коли працюємо з Німеччиною, то говоримо не загальні фрази, а говоримо про ракети Taurus. І українські політики, і українські дипломати, і українці за кордоном розуміють, що тиснути потрібно в одну точку. Це важливо і це збільшує наші спроможності», — наголосила лідерка «Голосу».

При цьому, за обмежень поїздок українських представників за кордон, важливо запрошувати іноземні делегації до України.

«Зараз, коли наші союзники відволікаються на вибори, важливо продовжувати працювати на всіх напрямках. Зокрема, оскільки існують обмеження на роботу за кордоном, ми почали все більше запрошувати різні політичні делегації до України. Всі прекрасно розуміють рівень загроз, який тут є, але приїздять», — підкреслила народна депутатка.

Підписуйся на нашi

ще новини