У Зеленського все «йде за планом», якого ніхто не бачив, — Андрій Осадчук

У Зеленського все «йде за планом», якого ніхто не бачив, — Андрій Осадчук

Криза, яка сьогодні охопила Україну — наслідок понад двох років бездіяльності влади. Це зовнішньо- і внутрішньополітичні процеси, які мають велику тяглість. Президент кризи не визнає, а хаос та асиметрія в публічних комунікаціях його команди триває. У нього все «йде за планом», якого ніхто не бачив. Виникає логічне запитання: як Зеленський здолає загрозу інтервенції РФ, якщо вже докерувався до стану суцільної невизначеності і комунікаційного хаосу, систематично провалюючи свої базові завдання. Про це заявив заступник голови партії «Голос», народний депутат Андрій Осадчук.

«Чим більше я спостерігаю, тим більше переконуюсь, що ситуація навіть гірша, ніж нам здається. Ми бачимо асиметрію і хаос в комунікаціях влади, це всім очевидно. Проте причина цього, напевно, говорить про більш глобальні речі: Зеленський наляканий, він просто не знає, що йому робити. Він абсолютно не був готовий до цього. При цьому оточив себе людьми, які також не знають, що робити, але ніколи цього не визнають. Ми знаходимося в ситуації, де у нас президент є де-юре, але чи є він де-факто, питання не риторичне.

Опозиція домоглася вчора зустрічі міністра оборони з лідерами парламенту. Ми отримали частину відповідей. Але що мав на увазі президент, коли у своєму зверненні сказав «все йде за планом», залишається таємницею? Другий тиждень питаю у «слуг»: хтось бачив цей план, знає його? Ніхто не бачив і не знає, про що мова», — зазначив Андрій Осадчук.

На сьогодні президенту як верховному головнокомандувачу щонайменше варто негайно синхронізувати свої комунікації з народом України, з командувачем ООС, який назвав 20 лютого, як критичну дату в можливому протистоянні з РФ. Ми маємо отримувати цілісну і чітку інформацію, якщо дійсно прагнемо консолідації нації і припинення будь-яких ознак панічних настроїв, що грають на руку виключно ФСБ.

Підписуйся на нашi

ще новини