Опалювальний сезон в Києві привʼязаний до температури, а не до дати, — Григорій Маленко

Опалювальний сезон в Києві привʼязаний до температури, а не до дати, — Григорій Маленко

Опалювальний сезон у столиці стартуватиме, привʼязуючись не до дати, а до температурних показників. При цьому місто готується до будь-яких форс-мажорних ситуацій через ворожі обстріли. Про це повідомив голова фракції «Голос» у Київраді Григорій Маленко.

«Початок опалювального сезону точно не буде привʼязаний до якоїсь конкретної дати. Все буде іти за планом, а саме: коли три доби поспіль середньодобова температура буде нижчою, ніж +8 градусів. Це адекватні норми. Інше питання — форс-мажори, атаки рашистів на обʼєкти критичної інфраструктури. Ми зважуємо ці ризики і міська влада до них готується. В цьому напрямку вже є рішення і закуплені спеціальні мобільні опалювальні пристрої», — деталізував депутат Київради.

При цьому місто не розглядає варіанту, що кияни виїдуть кудись, де є альтернативні джерела опалення.

«Ми не очікуємо виїзду киян як системну річ. Це може бути, але місто готується і функціонуватиме відповідно до реальних потреб реальних. Містяни мають мати план Б, якщо ракета все таки долетить (хоча зараз в місті гарна система ППО). Але це індивідуальні рішення кожної людини», — наголосив представник «Голосу».

Підписуйся на нашi

ще новини