Необхідність відставки міністра оборони зараз очевидна, — Роман Костенко

Необхідність відставки міністра оборони зараз очевидна, — Роман Костенко

Минулого засідання Уряд звільнив одразу трьох заступників міністра оборони України. Але в першу чергу мала бути оцінка саме його управлінських здібностей. Бо їхні призначення відбулись за пропозицією міністра, а робота здійснювалося під його контролем. Про це заявив народний депутат фракції «Голос» Роман Костенко.

«За провал роботи Міністерства оборони України під час війни повинно нести відповідальність все його керівництво. Депутати фракції «Голос» неодноразово закликали парламент надати оцінку діяльності міністра оборони України Андрія Тарана. Ми впевнені, що з його звільненням влада вже запізнилась. А зміна заступників міністра не вирішить проблем, які вже накопичились за період неефективного управління», — зазначив Роман Костенко.

Чого тільки вартий щорічний зрив Державного оборонного замовлення, додав народний депутат. І відсутність стратегічного бачення розвитку армії, провалів у плануванні, проблемами з харчуванням. Це невичерпний перелік напрямів, за якими роботу міністерства можна оцінити як незадовільну.

«Враховуючи, що зараз активно розповсюджується ще не підтверджена інформація про можливе звільнення міністра оборони України восени, то враховуючи, що його заступників звільняють вже, може скластися враження, що міністра поки просто залишили для участі у проведенні військового параду до Дня Незалежності України», — підкреслив Роман Костенко.

Підписуйся на нашi

ще новини