Допомагати, а не «інспектувати», — Григорій Маленко пропонує залучити волонтерів у пункти Незламності

Допомагати, а не «інспектувати», — Григорій Маленко пропонує залучити волонтерів у пункти Незламності

У пункти Незламності слід залучити волонтерів, які допомагатимуть містянам розібратися в роботі і отримати необхідні послуги. Така команда забезпечить ефективну роботу і зніме навантаження з працівників шкіл чи інших закладів, де розміщуються такі пункти. На цьому наполягає голова фракції «Голос» у Київраді Григорій Маленко.

«Волонтери допомагатимуть тим, хто звертається до пункту отримати всі необхідні «послуги». Вони знатимуть, що потрібно робити і як потрібно допомагати. Завдяки цьому буде частково знижено навантаження на працівників шкіл та комунальних закладів, щоб вони могли і надалі виконувати свою основну роботу. Бо завдання шкільних адміністрацій та вчителів (де розташовано більшість таких пунктів) — забезпечувати якісний навчальний процес для дітей, а не обігрів та доступ до електрики», — пояснює представник «Голосу».

Пілотний проект із залученням волонтерів вже планують запустити в Дарницькому районі міста Києва. Він матиме назву «Незламні, бо об'єднані!».

«Волонтери не просто інспектують цей пункт, а забезпечують його максимально ефективну роботу. Ми знаємо напевно — ракетні атаки росіян триватимуть. Ми знаємо напевно — навіть найкраще в світі українське ППО не може збити 100% ракет. Тому відключення триватимуть і треба працювати. Разом. Центральній владі. Міській владі. Депутатам усіх рівнів. А не чубитися й імітувати «контроль та піклування», — наголошує депутат Київради.

Підписуйся на нашi

ще новини